Ηράκλειο: Πληρώνουν τη ΔΕΗ, αλλά όχι το τέλος ακινήτων

Σε 2112 ανέρχονται, μέχρι στιγμής, τα αντίγραφα λογαριασμών της ΔΕΗ δημοτών, για τους οποίους έχει πληρωθεί το αντίτιμο της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, των δημοτικών τελών, του τέλους για την ΕΡΤ και του ΦΠΑ, αλλά δεν έχει καταβληθεί το ειδικό τέλος ακινήτων, που έχουν κατατεθεί από τους «Πολίτες κατά του Χρέους» στο δήμο Ηράκλειου.
Από αυτά σήμερα κατατέθηκαν στο δήμο Ηρακλείου 945 αντίγραφα λογαριασμών ΔΕΗ και ήταν το τρίτο πακέτο κατά σειρά που κατατέθηκε από τους «Πολίτες κατά του Χρέους» στο δήμο και αφορά λογαριασμούς που συγκεντρώθηκαν στο κιόσκι της Πλατείας Ελευθερίας και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου κατά το χρονικό διάστημα από 9/12/11 έως 12/1/12.

Επίσης υπολογίζεται ότι υπό επεξεργασία βρίσκονται ακόμα περίπου 1500 λογαριασμοί που θα διαβιβαστούν στο δήμο τις επόμενες μέρες.

Τα αντίγραφα των λογαριασμών συνοδεύονται από φωτοτυπίες των σχετικών αποδείξεων των μηχανημάτων αυτόματης πληρωμής (ΑΤΜ) σε τράπεζες καθώς και υπεύθυνες δηλώσεις των καταναλωτών ότι αδυνατούν να πληρώσουν το τέλος, εξουσιοδοτώντας παράλληλα το δήμο Ηρακλείου να ασκήσει κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να μη διακόψει η ΔΕΗ Α.Ε. ή ο εναλλακτικός πάροχος την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Παράλληλα οι καταστάσεις με τα στοιχεία των καταναλωτών κοινοποιήθηκαν στη ΔΕΗ Ηρακλείου με σχετική επιστολή.
Πηγή: tvxs.gr/node/82369

 

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s