Πατάτες από παραγωγούς στη Θέρμη στις 24/3/2012

Η EΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΘΕΡΜΗΣ έχει έρθει σε επαφή με παραγωγούς πατάτας και οργανώνει τη διάθεση πατάτας ποικιλίας Bamba σε συσκευασίες («δίχτυ») των 20 κιλών. Η πώληση θα γίνει κατευθείαν από τον παραγωγό βάσει όλων των νόμιμων διαδικασιών. Κάθε συσκευασία θα περιέχει ετικέτα – καρτελάκι με το όνομα του συγκεκριμένου παραγωγού για λόγους πιστοποίησης της ποιότητας.

TIMH: 0,25 λεπτά ΤΟ ΚΙΛΟ

Η διάθεση θα γίνει το Σάββατο 24 Μαρτίου στο χώρο της νέας λαϊκής αγοράς Θέρμης, πέριξ της διασταύρωσης Θέρμης – Πανοράματος (απέναντι από το δασύλλιο με το εκκλησάκι του Αγ. Τρύφωνα).

 Η πώληση θα γίνει ΜΟΝΟ σε όσους θα έχουν δηλώσει πρόθεση αγοράς.

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν πατάτες θα πρέπει να παραγγείλουν ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 Μαρτίου.

 Ελάτε να δώσετε τις παραγγελίες σας στο Πολιτιστικό της Θέρμης 10:00πμ -13:00μμ (καθημερινά εκτός Κυριακής)  ή στείλτε ένα email στο th24312@gmail.com

Θερμή παράκκλιση να μην τηλεφωνείτε για παραγγελίες στο Πολιτιστικό διότι θα προκύψουν προβλήματα στο τηλεφωνικό του κέντρο

Όσοι παραγγείλουν θα παραλάβουν ένα έντυπο παραγγελίας που θα ορίζει την ακριβή ώρα προσέλευσης τους. Η τήρηση της ώρας προσέλευσης είναι πολύ βασική για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στη διανομή. Ως ανώτερο όριο παραγγελίας κατά οικογένεια ορίστηκαν τα 60 κιλά.

Η διανομή, που θα πραγματοποιηθεί κατά πρώτο λόγο από τον ίδιο τον ΠΑΡΑΓΩΓΟ, αλλά με τη βοήθεια και των εθελοντών της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, θα γίνει αυστηρά, σύμφωνα με τα έντυπα παραγγελίας. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ, η οποία υπογραμμίζεται ότι καμία ευθύνη, κανένα κέρδος και καμία ανάμιξη κατά τα λοιπά στη διάθεση και πώληση των συμφωνηθέντων ποσοτήτων πατατών μεταξύ των συμβαλλομένων μερών ΔΕΝ έχει, θα παρέχει μόνο διευκολύνσεις για την πραγματοποίηση της συμφωνούμενης πώλησης και διάθεσης μέσω εθελοντών της την ημέρα εκείνη.

Η συγκεκριμένη δράση έχει χαρακτήρα αλληλεγγύης προς τους πολίτες και τους παραγωγούς που βιώνουν τις συνέπειες της κρίσης. Παράλληλα, η δράση αυτή έχει και έναν πιλοτικό χαρακτήρα καθότι η ΕΠΙΤΡΟΠΗ εξετάζει τις δυνατότητες διάθεσης και άλλων προϊόντων πρώτης ανάγκης κατευθείαν από παραγωγούς.

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s