Όροι διάθεσης της πατάτας

1. Στην περιοχή της υπό διαμόρφωση Νέας Λαϊκής  Αγοράς Θέρμης την 24η Μαρτίου 2012 θα πωληθούν συνολικά 25 τόνοι πατάτας σε τιμή 0,25 ευρώ /κιλό, ποικιλίας Bamba. Οι πατάτες θα διατίθενται σε  συσκευασίες των 20 κιλών. Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ. Η διανομή στους συμβαλλομένους δημότες θα γίνει ως εξής:

 

2. Η διανομή των πατατών στον ανωτέρω τόπο ( «τόπος παροχής») θα γίνει από τις 9:30 το πρωί μέχρι την ολοκλήρωσή της εντός της ίδιας ημέρας.

 

3. Η πραγματοποίηση της πώλησης και διάθεσης των παραγγελθέντων ποσοτήτων πατατών θα λάβει χώρα ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ μεταξύ του «ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ» και ενός εκάστου των Δημοτών, χωρίς την μεσολάβηση μεσαζόντων,  κατά την ακόλουθη ειδικότερα διαδικασία και όρους: α. Οι οικονομικές συναλλαγές μεταξύ του «ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ» και των συμβαλλομένων Κατοίκvn Θέρμης –(Παραγγέλοντες) θα πραγματοποιηθούν με δελτία αποστολής και τιμολόγια, αποδείξεις. β. Η διανομή, που θα πραγματοποιηθεί κατά πρώτο λόγο από τον ίδιο τον «ΠΑΡΑΓΩΓΟ», αλλά με τη βοήθεια και των εθελοντών της «ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ», θα λάβει χώρα αυστηρά, σύμφωνα με τα έντυπα παραγγελίας που εκδίδει ο κάθε παραγγέλων και εγχειρίζει-επιδίδει στην Επιτροπή, προκειμένου η Επιτροπή εν συνεχεία να τα θέσει σε γνώση του ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ. γ. Η ευθύνη για την προσέλευση στο χώρο διανομής και για την παράληψη και μεταφορά των παραγγελλόμενων πατατών ανήκει αποκλειστικά σε καθέναν από τους παραγγέλοντες κατοίκους Θέρμης.

 

4. Διευκρινίζεται ότι η ποιότητα των πωλούμενων πατατών, ο υγειονομικός τους έλεγχος, οι πιστοποιήσεις καθώς και η σχετική ευθύνη βαρύνουν αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου τον «ΠΑΡΑΓΩΓΟ». Ο «ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ» επίσης φέρει αποκλειστικά ο ίδιος την ευθύνη για τη μεταφορά με δικά του μεταφορικά μέσα και δικό του κίνδυνο στο συμφωνηθέντα τόπο πώλησης και διάθεσης των συμφωνηθέντων ποσοτήτων πατατών.

 

5. Καθένας των πελατών αναλαμβάνει την αποκλειστική ευθύνη έναντι του «ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ» για την μη (έγκαιρη) προσέλευση και αγορά της παραγγελθείσας από τον ίδιο ποσότητας πατατών. Τυχόν αδιάθετη ποσότητα πατατών, μετά το πέρας της ανωτέρω διαδικασίας, λόγω μη (έγκαιρης) προσέλευσης οποιουδήποτε εκ των συμβαλλομένων πελατών, συμφωνείται ότι θα βαρύνει τον συμβαλλόμενο πελάτη που δεν προσήλθε (εγκαίρως) για την αγορά της παραγγελθείσας από τον ίδιο ποσότητας.

 

6. Η «ΕΠΙΤΡΟΠΗ», η οποία υπογραμμίζεται ότι καμία ευθύνη, κανένα κέρδος και καμία ανάμιξη κατά τα λοιπά στη διάθεση και πώληση των συμφωνηθέντων ποσοτήτων πατατών μεταξύ των συμβαλλομένων μερών ΔΕΝ έχει, θα παρέχει μόνο διευκολύνσεις για την πραγματοποίηση της συμφωνούμενης πώλησης και διάθεσης μέσω εθελοντών της την ημέρα εκείνη. Ρητά δε και ανεπιφύλακτα συμφωνείται περαιτέρω ότι η «ΕΠΙΤΡΟΠΗ» ουδεμία ευθύνη φέρει για την εκπλήρωση όλων των κύριων και παρεπόμενων υποχρεώσεων μεταξύ των συμβληθέντων μερών της αγοροπωλησίας της πατάτας.

 

Με κάθε παραγγελία πατατών ο παραγγέλων κάτοικος Θέρμης δηλώνει ταυτόχρονα ότι αποδέχεται τους ανωτέρω όρους.

 

 


 

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s