ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ στη ΔΕΗ της Αλ. Παπαναστασίου, ΤΡΙΤΗ 3/4, 9:00 πμ

Πληροφορίες από την Κίνηση Πολιτών Μίκρας αναφέρουν ότι η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπές ηλεκτροδότησης σε πέντε συμπολίτες μας (στην Καρδία Δήμου Θέρμης, στην οδό Καλλιδοπούλου Δήμου Θεσσαλονίκης και σε 3 στο Δήμο Καλαμαριάς).

Η αντίδρασή μας πρέπει να είναι αστραπιαία και δυναμική: ενημέρωση των συμπολιτών μας που δεν πλήρωσαν το «χαράτσι» και ενεργοποίηση των ομάδων περιφρούρησης σε κατάσταση άμεσης ετοιμότητας για δράση με σκοπό την αποτροπή άλλων διακοπών ρεύματος.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν οι διακοπές έγιναν σε καταναλωτές που είχαν πληρώσει μόνο το κόστος της ηλεκτροδότησης (+τέλη, +ΕΡΤ, +ΦΠΑ) ή σε καταναλωτές που χρωστούσαν το σύνολο του λογαριασμού (δηλ. δεν είχαν καν πληρώσει τη ΔΕΗ, τα τέλη, την ΕΡΤ, το ΦΠΑ). Επίσης, από όσο γνωρίζουμε, ο καταναλωτής στον οποίο έγινε διακοπή στην Καρδία δεν είχε καταθέσει εξώδικο στην Επιτροπή μας.

Σε κάθε περίπτωση, και ανεξάρτητα από τις παραπάνω λεπτομέρειες, καλούμε σε ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ για την ΤΡΙΤΗ 3 Απρίλη στις 09:00 το πρωί στην ΔΕΗ της Αλ. Παπαναστασίου. Το κάλεσμα γίνεται από κοινού και από άλλες αντίστοιχες τις κινήσεις του κέντρου και της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s