Διάθεση ξυλείας για τζάκια, σόμπες και καυστήρες

Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Κατοίκων Θέρμης έλαβε πολλά αιτήματα για τη διοργάνωση μαζικής παραγγελίας ξυλείας. Διαπιστώσαμε ότι στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, η τιμή της ξυλείας για τζάκια, σόμπες και καυστήρες κυμαίνεται στα 120 Ευρώ τον τόνο. Αναμενόμενο είναι η τιμή αυτή να αυξηθεί από τον Οκτώβρη.

Η σχετική έρευνα αγοράς που συστηματικά έκαναν μέλη της Επιτροπής εντόπισε έμπορο ξυλείας στην περιοχή Θέρμης που μπορεί να διαθέσει μεσέ (καυσόξυλο δρυός) και καυσόξυλα οξιάς πρoς 100 και 95 Ευρώ αντίστοιχα. Τιμή παράδοσης στο χώρο κατοικίας σας, τα ξύλα προέρχονται από τη Βουλγαρία ή και άλλες, εκτός Ελλάδος, χώρες. Ο συγκεκριμένος όμως έμπορος δεν έκανε καμία καλύτερη προσφορά για μαζική παραγγελία και απαιτεί προκαταβολή πριν τη διάθεση της ξυλείας. Με αυτούς τους όρους, η Επιτροπή επιφυλάχθηκε να εμπλακεί στη διάθεση της ξυλείας. Όσοι επιθυμούν μπορούν, σε προσωπική βάση, να κάνουν τις παραγγελίες τους κατευθείαν στον έμπορο.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΥΛΟΤΟΜΩΝ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ) Η ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΤΑ 2/3 ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΖΑΚΙΑ ή ΣΟΜΠΕΣ ή ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΞΥΛΕΙΑΣ.

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s