Διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» στη Θέρμη, 19/1/2013

Η Επιτροπή μας αποφάσισε την επανάληψη της διάθεσης προϊόντων κατευθείαν από παραγωγούς σε πολίτες στις 19/1/2013. Η διάθεση θα γίνει στον ίδιο χώρο (απέναντι από τον Α. Τρύφωνα). Αυτήν τη φορά θα έχουμε περισσότερα προϊόντα που θα περιλαμβάνουν και μέλι, άλευρα κλπ. Αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις τιμές τους θα αναρτήσουμε μετά τις 6/1/2013.

Για τους όρους της διανομής ισχύουν όσα αναρτήσαμε στο ιστολόγιο στις 25/9/2012. Ποσότητα προϊόντων θα δωριθεί από τους παραγωγούς για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ S.O.S. Λάβαμε αυτήν την απόφαση κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε με το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ το οποίο μας ζήτησε ότι μπορούμε για τα ορφανά και τις οικογένειες υποστήριξής τους. Την επόμενη φορά θα επιστρέψουμε κανονικά στις τακτικές δωρεές μας στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης.

Οι θετικές και αρνητικές εμπειρίες μας από τις προηγούμενες ανάλογες δράσεις μας οδηγούν στην αλλαγή του τρόπου λειτουργίας της διάθεσης των προϊόντων. Αυτήν τη φορά δεν θα πάρουμε παραγγελίες και δεν θα καθορίσουμε ώρα προσέλευσης. Το μοντέλο αυτό φάνηκε να έχει κάποια πλεονεκτήματα αλλά και κάποια μειονεκτήματα στη λειτουργία του. Κατόπιν τούτου, προχωράμε πειραματικά σε μια μορφή λειτουργίας παρόμοια με αυτή που εφαρμόζουν και άλλες επιτροπές (Καλαμαριά, Τούμπα, κλπ.). Δεν θα υπάρχει περιορισμός ώρας προσέλευσης και ποσότητας αγοράς προϊόντων. Η Επιτροπή μας θα συντονίσει και θα οργανώσει την επιλογή των παραγωγών και των προϊόντων, την καμπάνια ενημέρωσης (ιστοσελίδα, αφίσες, πανό, SMS και e-mails), την προώθηση προϊόντων στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, την οργάνωση του χώρου και της λειτουργίας του στις 19/1/2013.

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s