Τέχνη και συλλογή τροφίμων στη γκαλερί π2 για την ΑΡΩΓΗ Θεσσαλονίκης

Μια εναλλακτική εκδήλωση για τους σκοπούς της ΑΡΩΓΗΣ Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στην Γκαλερί π², Ναυμαχίας Έλλης 4 στα Λαδάδικα.

Από τις 9/7 έως τις 11/7, από τις 18:30 – 23:00 στο χώρο της γκαλερί θα γίνεται συλλογή τροφίμων (ζάχαρη, αλεύρι, γάλα εβαπορέ, τοματοχυμούς, όσπρια, ζυμαρικά, χαρτί υγείας).

Στην γκαλερί θα υπάρχει και ένας πίνακας του Δημήτρη Κυργιαφίνη, τον οποίο προσφέρει ο ζωγράφος, ώστε τα εσοδα από την πώλησή του, να δοθούν σε τρόφιμα στην Αρωγή! Επίσης,στο χώρο της γκαλερί, θα γίνεται bazaar χειροποίητων ειδών, από τα οποία μέρος των εσόδων θα δοθεί επίσης στην ΑΡΩΓΗ.

Ο Δημήτρης Κυργιαφίνης είναι αυτοδίδακτος ζωγράφος που ζει και εργάζεται στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Δημιουργεί με ένα ιδιαίτερο προσωπικό ύφος και τεχνοτροπία, έργα, που αφορούν και περιγράφουν καταστάσεις ψυχής και εσωτερικότητας. Χρησιμοποιώντας κώδικες και σύμβολα τα οποία βοηθούν τον θεατή – αναγνώστη να κατανοεί το έργο, προσφέρει την ευκαιρία για επικοινωνία και προβληματισμό, χρήσιμο στην προσέγγιση της αυτογνωσίας, δημιουργώντας ερέθισμα ανταλλαγής «απόψεων» του καλλιτέχνη με τους συν-θεατές των έργων. Ο Δημήτρης Κυργιαφίνης έχει στο ενεργητικό του δώδεκα ατομικές εκθέσεις και συμμετοχές σε πολλές ομαδικές. Η θεματολογία των έργων του αναδεικνύει ζητούμενα και θέλω, κοινά για όλους. Τα τελευταία έξι χρόνια εφαρμόζει την ζωγραφική του σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους, δημιουργώντας οροφογραφίες και τοιχογραφίες με πρωτότυπα θέματα, δοσμένα πάντα με το προσωπικό του ύφος.

Το κορίτσι που γράφει-Δ.Κυργιαφίνη

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s