Σε συντονισμό ώστε να οχυρωθεί το κίνημα «χωρίς μεσάζοντες» καλεί η Επιτροπή κατοίκων κέντρου Θεσσαλονίκης

Σε συντονισμό προκειμένου να οχυρωθεί το κίνημα «χωρίς μεσάζοντες» καλεί η Επιτροπή κατοίκων κέντρου Θεσσαλονίκης, μετά τη χθεσινή διακοπή από της διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες από την αστυνομία.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Όπως οι περισσότεροι έχετε ενημερωθεί η αγορά «από όλους για όλους» που διοργανώνει η επιτροπή κατοίκων κέντρου δέχτηκε μετά από καταγγελίες των εμπορικού επιμελητηρίου (Καπάνι κλπ) την επέμβαση της αστυνομίας. Περισσότεροι από 20 αστυνομικοί ένστολοι και μερικοί άλλοι με πολιτικά βρισκόταν στο χώρο από τις  8:30 το πρωί ζητώντας να διαλύσουμε την αγορά.

Μετά από διαβουλεύσεις μαζί τους και κυρίως μετά την απόφαση της πλειοψηφίας των παραγωγών, η αγορά διαλύθηκε στις 12 μμ και συνεχίσαμε διαδηλώνοντας στην πόλη, στο Εμπ. Επιμελητήριο, στη Νέα παραλία, στο Δημαρχείο ενημερώνοντας τον κόσμο.

Σε όλη τη διάρκεια μας συνόδευε μια διμοιρία αστυνομικών με εξοπλισμό ασπίδες κλπ. Φαίνεται είμαστε τρομοκρατική οργάνωση…

Στο πλαίσιο που έχει ήδη δημιουργηθεί καλούμε όλους εσας αρχικά σε συνέλευση την Τετάρτη 4/12 στις 7 μμ, στην ΕΔΟΘ. Στη συνέλευση θα είναι και οι παραγωγοί του κινήματος σε μια προσπάθεια να οχυρώσουμε το κίνημα.

Μεταξύ των άλλων θα συζητηθεί η σημερινή απόφαση της συνέλευσης παραγωγών και επιτροπής κέντρου για μαζική κοινή των επιτροπών και του ανοιχτού δικτύου παρέμβαση στο εκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσ/νίκης την επόμενη Δευτέρα 9/12 στις 2 μμ το μεσημέρι.

Επίσης ενημερώνουμε ότι την μεθεπόμενη Πέμπτη 12/12/13 η προγραμματισμένη συνέλευση με θέμα τους πλειστηριασμούς θα γίνει στην ΕΔΟΘ στις 7μμ.

Η αντίσταση είναι μονόδρομος…».

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s